|
Zarejestruj •
FAQ
• Szukaj • Zaloguj
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Małżonek bez ślubu ( opłaconego )
Autor |
Wiadomość |
beatka1436@wp.pl
|
Witam mam pytanie jak możliwe jest , że mam męża na grze skoro do ślubu nie doszło bo skończył się czas a mimo to gracz który nie zapłacił za ślub widnieje u mnie jako mój mąż i mogę się zapisać na walki Wenus. Jak można naprawić ten błąd i usunąć małżeństwo. Zaznaczam że nie ma mowy o płaceniu za rozwód ani nie logowanie sie. Jest to błąd gry i jak można to naprawić . Powinien ofiarowany pierścionek zniknąć !!! Rzeczony błąd wystąpił na serwerze 73 konto xenka
|
2018-01-06 8:37 |
|
 |
alucard
|
Cześć, to nie jest błąd gry. Po ofiarowaniu pierścionka zaręczynowego zostajecie małżeństwem z prawem do walk wenus i ulepszaniem obrączki oraz drzewka małżeńskiego. Czas który wtedy ci się odlicza daje ci możliwość zawarcia płatnego ślubu który z kolei pozwala ci na korzystanie z ślubnego powozu i to tyle. Żeby to anulować to niestety musisz wziąć rozwód jaki masz dostępny w grze- tej opcji nie sprawdzałem więc nie wiem jak ona działa.
|
2018-01-07 13:47 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|