Mianowicie proszę o prawidłowe zgłoszenia problemów kolejność powinna byc taka 1. Gm od godziny 4-12 pracuje jeśli zgłosicie sprawę do 9 rano i nikt nie odpowie w tym dniu piszecie na forum 2. Po 9 zgłosicie i w następnym dniu do 12 nie odpowiedzą piszecie na forum 3. Zgłoszenia muszą zawierać nick serwer data przybliżony czas zdarzenia jeśli ss nie może byc przycięty musi posiadać datę i czas 4. Proszę o przestrzeganie procedur. Te punkty dotyczą włamania na konto problemów z przedmiotami 5. Wszystkie bugi i problemy związane grą niezwłocznie zgłaszać na forum .
ok pisze tu bo od gm sie chyba niedoczekam odpowiedzi juz 5 dni olewaja nas na s250 za wydarzenia start servera nieotrzymalismy nagrody za awans gildi i nagroda Nazwa : Nowy bohater Legend Online. Niezwyciężony. Czas : Od 5 dnia otwarcia serwera s250 janek
Witam od 30 czerwca czekam na odpowiedz od adminów kontakt przez GM i e-mail, sprawa dotyczy eventu "Powrót Bohatera" który zrobiłem ale nic nie dostałem byłem offline 18-20 dni
witam mam problem z wczytywaniem walk czyli jak wchodzę do np: labiryntu i rozpoczyna się walka to nie wczytuje tylko tak jak by się rozgrywała samoistnie z arenami 1v1 jest tak samo proszę o jakąś pomoc S255
Do GM w zaden sposob nie mozna dotrzec napisalam 3 wiadomosci i na zadna nie dostalam odpowiedzi zastanawiam sie w takim razie po co nam GM? Od kilku dni moje konto na S257 nie dziala wlozylam tam 15k diaxow,jestem mistrzem gildi i nic nie moge zrobic wiec po co pisac jak nas ''olewaja''
Pisałam do Gm 2 razy i sprawa nie jest załatwiona. W ostatniej rozgrywce bestii za 300 kart bestii nabyłam kartę Gryfa Złotej Zbroi i mam ją w plecaku bo nie mogę uaktywnić, ponieważ Gryfa Złotej Zbroi nie ma w bestiach. Wydałam na to sporo diaxów i karta jest bezużyteczna a tak nie powinno być. Proszę o rozwiązanie problemu. serwer: 84 złote pola zwycięstwa nick: czuczu profesja: mag lev: 80
na stronie 10, pierwsza bestia w dolnym rzedzie o nazwie, ogniogrzmot straszliwy napisane jest ze do aktywacji potrzeba wlasnie te karte ktora potrzebujesz. Rozumiem Twoje rozczarowanie, pewnie masz te bestie juz aktywną i niestety
Zgłosiłam do GM sprawe nawet 4 razy i nic.Wysłałam 4 e maile i nic jak 800 diaxów nie było tak nie ma. serwer 137 DZIKI NUMER PRZELEWU Z KONTA C991525500653392 z dnia 12.09.2015r. Moze wy pomozecie bo ręce opadaja event który mnie interesował minął.
danuśka proszę zgłoś post w dziale problemy doładowania. I napisz PM do moderatora martinus- on się zajmuje płatnościami i problemami z nimi związanymi. Pozdrawiam
_________________ Serwer s18 Zimne Klify Nick: Luna Profesja: Mag Level: 80 BR:6.230.000 WSZYSTKO O LEGEND I TYM CO NADCHODZI TUTAJ: http://platynekwyjasnia.blog.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość