Dodam własne spostrzeżenia:
1. Logowałem się dzisiaj na 2 różnych kompach(jeden złom a drugi bdb-nie bede sie rozpisywał) w godzinach rannych i popołodniwych. Z samego rana gra chodziła troche płynniej, różnica między płynnością gry a komputerami na których sie logowałem widoczna ale szału nie było. Od godz 18:00 zaczeła się katorga

Różnica miedzy kompami tak sama jak rano tyle że większe lagi. Czyli im wiecej osób online tym WIĘKSZE LAGI
2. Gra na rejstratrze wygląda jak rozrabianie zaprawy w taczce

Lepiej chodzi na przeglądarce.
3. Ta gra ma taki problem z lagami!!! Z ciekawości pograłem w inne gry mmorpg i ku memu zdziwieni tam wszystko chodzi płynnie. A komp ten sam

4. Wszystko mam aktualne FP, Stery itp. Przyspieszacze itp nie dają lepszych rezultatów.
5. Zacząłem grać gdy było 77 serwerów(0 Lagów gra śmigała aż miło) przy otwarciu 150 lagi były widoczne a z każdym kolejno otwartym coraz większe

Nie wiem na czym je stawiają ale Cep to przy tym cud techniki
6. Nie chce mi się już rozmyślać nad tą grą ale jedno jest pewne, jeśli nic z tym nie zrobią gra pewnie zgona zaliczy

Po prostu mydlą nam oczy złymi ustawieniami komputerów nieaktualnym FP(99% zaznacza auto aktualke) ITD,ITP... więc śmiech