Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 2017-09-25 8:19



Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Rejestrator - mini klient wersja testowa 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 2015-06-13 11:57
Posty: 169
Zobacz czy masz Internet Explorer - rejestrator korzysta z Flasha zawartego w IE

_________________


Jes­tem ko­bietą, teore­tycznie jes­tem nor­malna,
praktycznie wariatka - nieobliczalna.


2017-04-23 20:33
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-06-03 12:41
Posty: 144
No to pobierz sobie Flasha

_________________
Brov123
OAS-117


2017-04-23 22:24
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-10-09 14:55
Posty: 36
posiadam taki program, prościej by było naprawić grę , bo ja wcześniej nie wiedziałem co to lag a teraz muli i tnie gra aż czasem odechciewa się grać , tylko mnie dziwi że na początku aktualki gra chodziła dobrze a po paru dniach już masakra i tak już leci chyba z 3 tyg . Ja nie powinienem w ogóle szukać co jest nie tak czy ratować się jakoś inaczej aby ta gra w miarę chodziła to powinno należeć do producentów gry. Sprawdzałem gre na 3 kompach i na rejestratorze i przez przeglądarke gra chodzi tak samo, jutro jeszcze sprawdzę na innym necie chociaż ja mam prawie 20mb


2017-04-23 22:25
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-10-09 14:55
Posty: 36
dreamtime18 napisał(a):



flasha posiadma aktualnego


2017-04-23 22:27
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-06-03 12:41
Posty: 144
Flasha to mozesz miec w 3 wersjach nawet (do kazdej przegladarki inna). Zobacz czy masz wersje ActiveX (link wyzej).

_________________
Brov123
OAS-117


2017-04-23 22:28
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-10-09 14:55
Posty: 36
hmm odpalil i sie zalogowałem ale szalu to nie robi i tak muli gra:(


2017-04-23 22:31
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-06-03 12:41
Posty: 144
To zapewne masz neta z Orange ;)

_________________
Brov123
OAS-117


2017-04-23 22:32
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-10-09 14:55
Posty: 36
tak mam ale mam światłowód wiec powinno latać ? czy się mylę?


2017-04-23 22:34
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-06-03 12:41
Posty: 144
Taka jest teoria... Co z tego, ze masz swiatlowod jak 'wyjscie na swiat' w Orange jest zapchane... Spróbuj VPN-a np tego na jakimś serwerze z UK albo FR.

Tak do poczytania na ten temat.

_________________
Brov123
OAS-117


2017-04-23 23:33
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-10-09 14:55
Posty: 36
dziekować, ogolem juz z miniklientem gra wmiare chodzi po sprobowaniu na vpna gra chodzi nieźle:)


2017-04-23 23:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL