brov napisał(a):
No ja akurat w swoim wynalazku IE nie uzywam, tylko to co Qt oferuje i nie mam problemow

...Fakt faktem, moj puchnie w wadze, ale... cos za cos...
Fakt - mój działa na .NET... gdyby nie grafika to zajmował by łącznie z dwoma bibliotekami ze 150kB (i wiele więcej nie urośnie), ten dołączony flash SA oczywiście jest zbędny.
No i jak sam wspomniałeś... Qt to wynalazek

... . NET i C# w sumie też... nie czarujmy się.
brov napisał(a):
...No i bardzo podobnie ten GET u mnie wyglada (jak nie tak samo...
z pewnością tak samo (przy logowaniu przez NK, czy fb jest znaczna różnica.. a nawet ułatwienie w pewnym sensie).
brov napisał(a):
Poza tym bede mial sprawe do Ciebie. Chcialbym dodac pare 'ulepszen' tylko nie wiem (jeszcze) jak to ugryzc. A moze jak chcesz to zbudujemy cos fajnego pod to LO...?
czemu nie.... tylko co tam jeszcze dodawać? Dopracuję profile i w sumie będzie OK.
To w czym czuje problemy to 2 rzeczy:
- obsługa pełnego ekranu bezpośrednio przez flasha (obszedłem to inaczej - klawisz F11i w sumie nie ma co tego ruszać bardziej)
- obsługa linków z gry bezpośrednio do przeglądarki (np. przycisk doładuj)... ale to chyba jest powiązane z punktem wyżej
Musiał bym biblioteki przegrzebać dogłębniej... a leniwy jestem

Dodatkowo jako 3 rzecz to mam problem z ogarnięciem przywracania gry z traya (wrzucasz do traya przez F9).
Ogółnie chodzi o to, że wrzucić do traya aktywne okno to nie problem.... gorzej jak masz odpalone 2 lub więcej kont/rejestratorów i wrzucasz je do traya...
No i teraz jak je podnieść z traya? przez F9? no nie bo jedno wrzucisz a drugie i trzecie się podniesie... zamęt... dedykowany klawisz na konkretny profil? Mogło by przejść ale w końcu F'ki się skończą. Pozostawiłem nieobsłużone (z klawiatury)... klikasz 2x na ikonkę w trayu i przywraca... tyle że losowo... ale to tez da się obejść (o ile nie masz włączonych profili tylko włączasz każde konto z odrębnego folderu...)... Każde exe (nie folder) nazywasz inaczej (np na końcu dodajesz nazwę konta)... i w trayu układają się alfabetycznie

Trochę wprawy i już wiesz które jest które... A nie oszukujmy się... program w tayu - obciążenie proca o połowę mniejsze (w tym przypadku). Efektywnie (8Gb RAM, brak pliku wymiany, i7 quad) - zalogowałem jednocześnie chyba z 9 kont i tragedii nie było.... każdy po prawie 600MB pamięci zjadł aż się skończyła i biały ekran wywalało na kolejnych.