Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 2018-06-22 4:03



Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 ŚWIATY - PORADNIK I WYJAŚNIENIE! 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 2014-08-13 17:55
Posty: 433
Witam!

W tym filmiku wyjaśniam o co chodzi w światach, jak się je gryzie i czym to się je. Mam nadzieję, że do czegoś się przyda :)
Pozdrawiam cieplutko :)

https://www.youtube.com/watch?v=PQNagXkwH04

_________________
ZAPRASZAM NA KANAŁ NA YOUTUBE!
https://www.youtube.com/channel/UCx9eWeQtjx1jttno_OD-e8Q
Obrazek


2016-03-04 18:48
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-28 17:07
Posty: 18
czekalem na taki post wlasnie od Ciebie goferek :)


2016-03-04 19:56
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-08-13 17:55
Posty: 433
Cieszę się, że na coś się przydałam :)

_________________
ZAPRASZAM NA KANAŁ NA YOUTUBE!
https://www.youtube.com/channel/UCx9eWeQtjx1jttno_OD-e8Q
Obrazek


2016-03-05 1:42
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-28 17:07
Posty: 18
mam pytanko, opcja jak wejscie do czyjegos swiata istnieje ? Pytam gdyz wczoraj gracz z przeciwnej gildi odbil kopalnie naszmu gildiowiczowi :D jak to mozliwe ?


2016-03-05 2:40
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-11-09 12:00
Posty: 7
Istnieje taka szansa, choc niewielka, ze przy otwieraniu nowego swiata, trafi sie na czyjs. Jest to losowe.


2016-03-05 9:07
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-10-26 0:13
Posty: 337
Ja mam pytanie
Jak to wygląda z tymi kopalniami?
Czy kopalnie mozna odkryć lupą? czy jest niewidzialna i trzeba ją szukać na całym świecie?


2016-03-06 0:16
Zobacz profil

Dołączył(a): 2014-06-19 17:56
Posty: 215
Lupą nie da się, to jest tak samo jak ukryty skarb, idziesz po planszy i jeżeli z nienacka ktoś Ciebie zaatakuje wtedy to jest strzał w 10, że trafiłeś na kopalnie diamentów.

_________________
PATOLODZI S70, WOJOWNIK 80LVL , W:3,2KK

Zapraszam na mój kanał na YT: PATOLODZI

https://www.youtube.com/channel/UCoEGXoQNLcvip3_g39YhXNQ


2016-03-06 0:38
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-10-26 0:13
Posty: 337
Acha tak to działa to tak czy siak trza odkryć całe światy i odkrywać do upadłego:P
Ok dzieki za pomoc


2016-03-06 1:32
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-05-12 13:59
Posty: 1802
to jest tak jak z handlarzami... są odkryte i ukryte... trafiają się rzadko odkryta pewnie by po klikaniu lupy wyskoczyła... w moim przypadku i tak klikanie lupy nie jest opłacalne bo by przejść całą planszę potrzebuję 400 energii(20x20=400 kratek a przy ponad 900 odporności za krok tracimy 1 punkt), a odkrycie 50 mobków(w tym odkrytej kopalni jeśli jest kosztuje mnie 500 energii), poza tym trace możliwość trafienia na ukrytą.


2016-03-06 10:55
Zobacz profil

Dołączył(a): 2013-10-27 0:37
Posty: 493
Dzięki za filmik. Kopalnie to na razie widziałem tylko na filmie. Już mi się wydawało, że w naszej wersji gry kopalni nie ma wcale. Nawet jak kiedyś znajdę to ja więcej związanych wyciągnę i tak z grobowca, gzie mam co najmniej 2 skrzynie po 50 w tygodniu.

_________________
Jurek
S12, Mag, lvl 80, BR 5,5 M


2016-03-06 18:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL